BlackBerry a depasit pragul de 100.000 de aplicatii pentru device-urile BB10

de Redactia Hit | 22 martie 2013

BlackBerry - fosta Research In Motion - a anuntat ca magazinul sau de aplicatii dedicate device-urilor cu sistem de operare BlackBerry 10 a depasit pragul de 100.000 de subscrieri.

Anuntul vine la mai putin de doua luni de la lansarea noului sistem de operare si a smartphone-urilor BlackBerry Z10 si BlackBerry Q10.

Reprezentantii companiei au mai anuntat ca in magazinul virtual pentru smartphone-urile cu BB 10 au intrat si aplicatii precum Amazon Kindle, Open Table sau Wall Steet Journal. BlackBerry a anuntat ca, in curand, va mai adauga si alte aplicatii cerute de fanii device-urilor BB, precum eBay, Skype, Rdio sau Viber.

Pentru a reusi sa isi completeze gama de aplicatii disponibile, BlackBerry a ales o strategie diferita de cea a concurentei. Astfel, spre deosebire de Apple si Google, care promoveaza prin magazinele lor virtuale doar aplicatii native specifice celor doua sisteme de operare, iOS, respectiv Android, BlackBerry s-a orientat spre oferirea de continut "hibrid", astfel ca multe aplicatii din propriul market sunt portate din Android.

Evolutia este foarte buna, dupa cum remarca si cei de la The Verge, insa compania mai are de luptat pentru a convinge alte mari servicii online sa adauge aplicatii proprii in BlackBerry World.

Momentan, din oferta market-ului BB lipsesc nume precum Instagram sau Netflix.

Sursa: The Verge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: blackberry os 10 blackberry z10 aplicatii blackberry app world balckberry dezvoltatori bleckberry
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google