BlackBerry Messenger 7 - apeluri gratuite prin Wi-Fi!

de Redactia Hit | 14 noiembrie 2012

RIM si-a concentrat toate eforturile in ultima perioada pentru a pune la punct urmatorul sistem de operare al companiei, BlackBerry 10, dar in acelasi timp s-a ocupat si de dezvoltarea apreciatului serviciu Blackberry Messenger. Versiunea 7 a BBM va aduce utilizatorilor posibilitatea de a efectua apeluri voce gratis prin intermendiul Wi-Fi.

Cei de la RIM incearca astfel sa duca mai departe inedita solutie prin care a si castigat in trecut foarte multi fani, si anume comunicarea gratuita prin mesaje text intre utilizatorii BBM. Convorbirile free prin Wi-Fi, solutie integrata in BBM 7, va atrage, in mod cert, foarte multi utilizatori.

Interesant este faptul ca solutia BBM 7 va integra multitasking, iar userul va avea posibilitate ca in timp ce vorbeste la telefon prin aplicatie sa trimita si fotografii sau chiar sa scrie mesaje text catre aceeasi persoana. BBM 7 este compatibila Bluetooth, spun cei de la RIM.

BlackBerry Messenger 7 nu va fi compatibila decat cu Wi-Fi si nu va functiona decat daca utilizatorii vor avea aplicatia instalata pe smartphone-urile Blackberry.

BBM 7 este disponibil in versiune beta, pentru Blackberry OS 6 (sau mai recent), iar RIM a anuntat ca intentioneaza sa adauge suport si pentru BB OS 5 in curand. Versiunea finala a BBM 7 va fi disponibila dupa lansarea Blackberry 10, in 30 ianuarie, anul viitor.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: BlackBerry Messenger 7 BlackBerry Messenger free bbm apeluri voce blackberry 10
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google