Auto.ro, cea mai complexa aplicatie de iPhone dedicata soferilor

11 aprilie 2012

Auto.ro a lansat aplicatia cu acelasi nume dedicata soferilor posesori de Iphone. Auto.ro ofera o baza de date de 12.000 de adrese utile, de la benzinarii si pana la asistenta rutiera si parcari. In functie de situatia data, soferii pot gasi prin intermediul aplicatiei auto.ro, in cel mai scurt timp posibil si fara trafic de date in exces, informatii si servicii.

Un punct forte al aplicatiei este localizarea serviciilor rezultate la cautarea utilizatorului, prin intermediul GPS si Google Maps.

Fiecare serviciu de pe harta este insotit in aplicatie si de detalii precum numar de telefon si adresa, dar si de o scurta descriere a firmei respective.

Aplicatia faciliteaza accesul la principalele servicii din domeniul auto: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, asistenta rutiera, parcari și alte puncte de interes importante.  Este usor de utilizat, calculeaza rapid ruta si distanta catre cel mai apropiat furnizor de servicii auto, ofera date de contact si promotii.

Baza de date a Auto.ro, care cuprinde in acest moment 12.000 de adrese, este actualizata permanent.

Utilizatorii au posibilitatea de a sugera noi puncte de interes si pot apela direct din aplicatie firma care ofera serviciul auto de care au nevoie.

Este singura aplicatie care permite adaugarea anunturilor auto direct de pe telefonul mobil.

Auto.ro contine peste 30.000 de anunturi auto, iar posesorul de smartphone de la Apple poate salva cautarile efectuate sau o anumita masina, primind, ulterior, notificari prin e-mail legate de acestea.

Aplicatia contine integrare Facebook si Twitter, astfel utilizatorul avand posibilitatea de a distribui pe retelele sociale cautarile sau activitatea de pe auto.ro. 

Peste aproximativ 2 luni, aplicatia va fi disponibila pentru platforma Android de la Google si exista discutii cu cei de la Microsoft si pentru sistemul de operare Windows 8.

Aplicatia Auto.ro poate fi descarcata gratuit din Appstore-ul Apple, iar in prima zi de la lansare, acesta a ajuns pe locul 3 in clasamentul celor mai descarcate aplicatii romanesti.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google