Apple se face de ras: Windows pe iMac, pe linia de productie pentru MacBook Pro!

de Bogdan Constantinescu | 9 iunie 2014

Tim Cook a vizitat de curand linia de productie pe care Apple o are in Austin, Texas, doar ca una dintre fotografiile postate de acolo este de natura sa nu-l bucure deloc, nici pe el, nici compania pe care o reprezinta.

Mai precis, este vorba de mai multe iMac dedicate liniei de productie pentru MacBook Pro, iMac-uri pe care ruleaza...Windows. Mai mult, pe ele pare a rula Windows XP sau o versiune de Windows Embedded. Motivele pentru care acestea ruleaza sistemul de operare al celor de la Redmond nu au fost explicate, dar ar putea fi vorba despre un software de design care a fost scris pentru a rula pe sistemele de operare Microsoft. Si, de ce nu, s-ar putea ca acesta sa nu fie singurul loc in care productia de iMac sa aiba nevoie de Windows.

Motivele de mai sus ne fac sa spunem ca nu este o surpriza, Windows fiind cel mai folosit sistem de operare din lume. Insa ceea ce este penibil este ca aceasta fotografie a aparut pe contul lui Tim Cook, iar cel care se ocupa de acesta a comis o greseala. Este jenant pentru Tim Cook, jenant pentru Apple, jenant pentru echipa de PR a celor de la Apple si il pun pe Tim Cook in situatia in care se face de ras mai ales in contextul in care a atacat in repetate randuri Microsoft la recenta WWDC.

Sursa: Geek

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Apple social media mistake greseala Apple fotografie iMac cu Windows
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google