Apple ofera un nou update: iOS 7.0.3

de Liviu Petrescu | 23 octombrie 2013

Sistemul de operare mobil iOS a ajuns la versiunea 7.0.3. Spre deosebire de alte update-uri, iOS 7.0.3, a fost disponibil inca de la inceputul lunii pentru anagajatii si partenerii Apple, dar si-a facut debutul public abia ieri seara, dupa evenimentul in care compania a anuntat noul iPad Air.

Update-ul iOS 7.0.3 nu aduce noutati majore, dar rezolva cateva bug-uri si introduce compatibilitate cu functia iCloud Keychain, care permite accesul la toate conturile si parolele, indiferent de gadgetul utilizat. Pe parte de design, singura modificare este competarea optiunii "Reducere miscare", din Configurari/General/Accesibilitate.

iOS 7.0.3

Pana acum, optiunea "Reducere miscare" inlatura doar imaginile de fundal de tip parallax, dar in iOS 7.0.3 activarea ei elimina si alte animatii cu zoom-in care ii pot deranja pe unii utilizatori.

In cadrul evenimentului de ieri, Apple s-a laudat cu rata de adoptie foarte ridicata a noului iOS 7: in numai o saptamana de la lansarea sistemului de operare, acesta rula deja pe mai mult de 200 milioane de gadgeturi Apple compatibile.

Sursa: BGR

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple ios 7 0 3 update ios 7 noutati ios 7
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google