Apple a trimis developerilor un nou update pentru iOS, versiunea 6.1.3

de Redactia Hit | 22 februarie 2013

Apple vrea sa-si repare greselile fata de utilizatorii de iPhone si iPad si se grabeste sa inlature toate deficientele care au venit la "pachet" cu iOS 6.1.

Apple a trimis astazi un nou update testerilor, pachet dedicat eliminarii unui bug raportat de utilizatori. Vorbim deza despre al treilea update (minor) propus de Apple in doar cateva saptamani. Versiunea iOS 6.1.3 promite rezolvarea bug-ului care permite aceesul oricui la un terminal iPhone chiar daca acesta are setat un cod de siguranta in ecranul de start.

HIT. ro a scris despre toata seria de deficiente pe care le-a adus noul iOS 6.1, iar cititorii nostri ne-au semnalat si ei unele probleme in functionarea iPhone 4S (problema cu autonomia ce pare sa fi fost rezolvata prin update-ul 6.1.2), dar si in fuctionarea iPad 4, care se incalzea si avea, de asemenea, probleme cu durata de viata a acumulatorului.

Nu stim inca daca Apple chiar a reusit sa rezolve aceste deficiente prin update-urile publicate pe banda rulanta, dar asteptam sa ne confirmati (sau infirmati) acest lucru. Apple nu a anuntat, ca de obicei, cand va fi disponibil iOS 6.1.3 pentru useri, asa ca tot ce aveti de facut este sa aveti putina rabdare. Pana la publicarea update-ului, asteptam comentariile voastre pe HIT, ca de obicei.

Sursa: Slashgear

Sursa foto: Redmondpie

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ios 6 1 3 testing update ios 6 1 3 fix ios probleme baterie update apple ios 6 1 3
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google