App Store-ul pentru iOS 6 nu mai cere parola pentru descarcarea aplicatiilor free

de Liviu Petrescu | 24 iulie 2012

Apple pregateste o surpriza placuta pentru utilizatorii gadgeturilor ce pot instalat update-ul la iOS 6: App Store-ul nu mai cere parola pentru descarcarea aplicatiilor free si nici pentru update-uri.

Utilizatorilor de iPhone, iPad si iPod Touch li se cere in mod continuu parola contului de iTunes cand descarca direct pe gadget orice aplicatie sau update. In cea mai noua varianta beta a iOS 6, acest inconvenient dispare, iar parola va fi ceruta doar pentru descarea aplicatiilor platite, scrie CultofMac.

App Store-ul pentru iOS 6 nu mai cere parola pentru descarcarea aplicatiilor free

Amatorii de parole complexe vor rasufla usurati dupa instalarea Apple iOS 6. Pana acum a fost confirmat faptul ca aplicatiile gratuite si update-urile nu vor mai solicita parola, insa nu este clar daca metodologia se va aplica si la descarcarea podcast-urilor gratuite.

Dupa lansarea pregatita pentru aceasta toamna, iOS 6 nu va putea fi insa instalat pe toate gadgeturile Apple, iar pe unele va avea functionalitate limitata. Cele excluse complet sunt prima generatie de iPad, generatiile de iPod Touch mai vechi de 4th gen si orice smartphone Apple mai vechi de iPhone 3GS.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple ios 6 parola app store apple itunes
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google