Aplicatiile CyanogenMod, gata de descarcat din Google Play prin CM Apps (no Root)

de Redactia Hit | 20 mai 2014

CM Apps este aplicatia care ofera o colectie de pachete software dedicata initial sistemului de operare CyanogenMod si care acum a devenit disponibila in magazinul oficial de aplicatii al Android.

Printre aplicatiile pe care puteti sa le descarcati  si sa le folositi (teoretic) pe orice device, indiferent de ROM, prin intermediul CM Apps se numara cateva dintre cele mai apreciate de catre utilizatorii CyanogenMod. Vorbim despre Apollo music player, widgetul Clock+Weather, DSP Manager, Torch si File Manager, Sound Recorder, Torch, Trebuchet, Wallpapers etc.

Atentie, insa, nu toate dispozitivele mobile sunt compatibile cu aplicatia CyanogenMod, asa ca este recomandat sa verificati initial compatibilitatea pe un PC, direct in Google Play. De asemenea, chiar daca veti reusi sa instalati anumite eplicatii din CM Apps, trebuie sa va spunem ca unele pur si simplu vor refuza sa ruleze corect. iar motivul pare a fi o cerinta din sistemul de operare CyanogenMod.

Oricum, dezvoltarea CM Apps este interesanta si de urmarit ca evolutie, chiar daca in prezent utilitatea sa rezuma la doar cateva device-uri.

DESCARCATI CM APPS DIN GOOGLE PLAY

Sursa: AndroidCommunity, GSMArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: CyanogenMod cm apps instalare cm apps orice rom aplicatii cm apps CyanogenMod google play cm apps
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google