Aplicatie (aproape) inutila - rezervari la Marriott, de pe iPhone si Android

de Radu Eftimie | 26 octombrie 2011

Daca ati avea bani sa stati la un hotel Marriott de oriunde din lume, v-ati face singuri rezervarea? Probabil ca nu, pentru ca pe urma ar trebui sa va intrebati de ce mai platiti salariul secretarei sau serviciile de conciergerie (daca venitul va depaseste 100.000 euro pe luna, stiti ce e).

Da, exista o aplicatie cu ajutorul careia va puteti face o rezervare la Marriott, ba chiar o aplicatie oficiala. Nu stim cate rezervari la hotelurile din lantul Marriott se fac de pe telefonul cu Android sau de pe iPhone, dar credem ca in mod cert consortiul international face tot posibilul sa-si expuna imaginea inclusiv prin aceste canale, iar acest lucru a devenit o tendinta in toata regula printre marile companii (inclusiv cele premium si din industria de lux).

Despre aplicatie nu sunt prea multe de spus, dar ne-am gandit ca ar trebui sa o semnalam totusi, cine stie, poate se gaseste cineva care sa o si instaleze pe telefon doar ca sa se simta... bine, asumandu-si mentalitatea: "daca n-ai Marriott International pe smartphone, nu existi in lumea buna". Nu ne referim la tine, cititorul nostru cu spirit practic si aplicat, ci la fitosi si snobi.

Ce face aplicatia? Ce face oricare alta de acest gen. Ofera rezultate si informatii despre hotelurile retelei din toata lumea, poate face rezervare online si va pune la dispozitie si un numar la care puteti suna pentru o rezervare telefonica. Va mai spune ceva: pretul cazarii.

In perioada de criza, in care pana si turistii cu bani cauta cazare mai ieftina, ar fi mai utila o aplicatie care cauta hoteluri cu promotii, oferte, chiar daca sunt de 4-5 stele (o verificare pe booking.com va demonstra asta). Trebuie sa fii un fan mult prea mare sau sa beneficiezi de o oferta personala ca sa nu te poti dezlipi de Marriott, indiferent de tara in care calatoresti.

Asadar, inca o aplicatie inutila.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google