Aplicatie Cisco pentru setarea routerului de la distanta (iOS, Android)

de Radu Eftimie | 10 noiembrie 2011

Furnizorul de solutii de retea Cisco a lansat recent pe piata Cisco Connect Express, o aplicatie dedicata terminalelor care utilizeaza platformele Android si iOS, care permite accesul, monitorizarea si configurarea de la distanta a routerelor dedicate. Potrivit AddictiveTips, aplicatia permite accesul mai multor device-uri la o singura retea.

Aplicatie Cisco pentru setarea routerului de la distanta (iOS, Android)

Prin Cisco Connect Express, utilizatorii pot personaliza setarile routerului si pot vedea ce device-uri s-au conectat la reteaua respectiva. Cisco Connect Express este compatibila cu routerele din clasele Linksys E-Series, X-Series si Valet.

La o prima conectare cu un router Wi-Fi Cisco, aplicatia va detecta si va afisa modelul device-ului si adresa IP. Apoi afiseaza o caseta unde veti introduce parola de administrator. Odata finalizat acest proces de initiere a aplicatiei, sunteti deja in controlul total al routerului.

Din setarea Guest Access, localizata in ecranul principal al aplicatiei veti putea schimba permisiunile si veti putea specifica numarul de device-uri care se vor putea conecta la retea. Dupa acest pas veti putea trimite invitatii pentru userii alesi de voi.

Puteti descarca aplicatia de aici (Android).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google