Aplicatia zilei: Unlimited Call Log - dialer extins si manager pentru registrul de apeluri (ANDROID)

de Redactia Hit | 1 iulie 2014

Daca sunteti genul de heavy-user al telefonului mobil si aveti zilnic nenumarate convorbiri cu parteneri de afaceri, clienti etc. sigur veti simti nevoia la un moment dat sa faceti putina curatenie in registrul de apeluri si sa capatati controlul total asupra managementului de convorbiri. Astazi va recomandam Unlimited Call Log o aplicatie despre care va spunem din start ca nu este gratuita, ci va trebui sa o cumparati pentru o suma, spunem noi, modica: 9,39 lei.

Multi va veti intreba de ce ati da bani pe o aplicatie pentru ca magazinul Google este plin de gratuitati (mai mult sau mai putin). Lucrurile sunt simple. Anumite lucruri costa pentru ca fac mult mai mult decat ofera altele ce ofera acces gratuit la o serie de facilitati. In cazul Unlimited Call Log, dezvoltata de SoftRelay, un grup de developeri care au mai propus userilor de Android si alte aplicatii utile axate pe functii conexe, avantajele le veti cantari singuri. Prin urmare, daca merita sau nu sa cumparati aplicatia, de voi depinde.

Nu mai lungim vorba si trecem direct la punctele care ni s-au parut noua utile la Unlimited Call Log.

Cum spuneam la inceput, pentru utilizatorii care se folosesc la modul serios de telefonul lor cu Android pe parte de apeluri, un management eficient al registrului de apeluri este aproape vital. Pur si simplu castigi timp, daca lucrurile sunt bine organizate in call Log si, mai ales, scapi de limitarile impuse la nivel standard de sistemul de operare Android. Cu alte cuvinte, Unlimited Call Log elimina limita de 500 de inregistrari si va scapa de back-up sau restore-ul acestora (in cazul in care doriti sa pastrat un istoric al apelurilor undeva in telefon).

Unlimited Call Log pastreaza intact istoricul intreg al apelurilor efectuate, primite si ratate, va permite organizarea pe grupuri contacte (favorite, de exemplu), dar ofera si cateva teme dintre care va puteti alege ceea ce va place cel mai mult pentru dialer.

Si pentru ca am ajuns la Dialer, in acesta dezvoltatorii au implementat un smart search pentru gasirea contactelor in mod rapid si Smart Dial, o functie la fel de utila pentru cei care nu au timp de pierdut prin agenda telefonului.

Pentru mai multe detalii legate de Unlimited Call Log accesati Google Play.

Dezvoltatorii de la SoftRelay au in spate un istoric, iar tocmai acesta este si moticul pentru care indraznim sa recomandam o aplicatie non-free.

Call Log Monitor si SMS & Call Log Backup sunt alte doua aplicatii dezvoltate de SoftRelay, sunt gratuite si le puteti descarca si testa din Google Play.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: unlimited Call Log android call log manager android dialer alternativ
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google