Aplicatia ce reduce lumina monitorului daca lucrezi noaptea

de Radu Eftimie | 12 septembrie 2011

F.lux se numeste si este o aplicatie extrem de utila pentru cei care se trezesc in toiul noptii, dau drumul la computer si sunt "loviti" de lumina puternica a monitorului. Aplicatia va lucra in tandem cu ciclul noapte / zi si va va feri de lumina puternica a unui monitor in conditii de iluminare slaba, se arata pe site-ul Stereopis.com.

F.lux schimba culoarea ecranului de la computer si o adapteaza in functie de momentul in care este folosit PC-ul si de lumina ambientala.

Ziua veti avea un monitor luminat puternic, iar noaptea intensitatea luminoasa si culoarea se vor schimba pentru ca ochii sa nu va oboseasca.

Aplicatia ce reduce lumina monitorului daca lucrezi noaptea

In acest moment, aplicatia, care a primit extrem de multe aprecieri din partea utilizatorilor, poate fi folosita pe urmatoarele sisteme de operare: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Mac OS X si Linux.

Din informatiile vehiculate pe site-ul oficial al aplicatiei rezulta ca ea va fi disponibila in viitorul apropiat si pentru o serie de portabile ce functioneaza cu iOS (iPad, iPhone) si probabil cu Android (tablete si telefoane).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google