Android 5 Lollipop a fost portat pe nemuritorul HTC HD2

de Redactia Hit | 9 ianuarie 2015

HTC HD2 a fost lansat in urma cu aproximativ sase ani, rula Windows Mobile 6.5, iar dupa aparitia si expansiunea sistemului de operare Android, smartphone-ul taiwanez devenea obiectul principal de "joaca" al unora dintre cele mai mari comunitati de dezvoltatori independenti, XDA Developers si MoDaCo.

Asa ca prin 2012 scriam ca HTC HD2 inregistra un numar record de instalari de custom ROM-uri, de la Windows Phone 7, 7.5, si 7.8, la Android, MeeGo, si chiar si Windows Phone 8. Astazi ne face placere sa revenim cu inca o stire legata de reanimarea HTC HD2.

Un developer membru al XDA, "macs18max", a reusit sa porteze pe vechiul terminal cea mai recenta versiune (modificata, desigur) a sistemului de operare mobil de la Google, Android 5.0 Lollipop.

Portarea se afla inca in stadiu de dezvoltare, asa ca multe functii ale smartphone-ului nu opereaza deocamdata.

Portarea s-a facut cu ajutorul kernelului 3.0.101, iar momentan doar display-ul si partea audio functioneaza. Developerul a promis pe forumul XDA ca va continua experimentul si spera ca va reusi sa gaseasca solutii pentru a face Android 5.0 Lollipop complet functional pe batranul HTC HD 2.

Aveti inca pe acasa un HTC HD2? Atunci intrati pe sectiunea dedicata HTC HD2 de pe XDA-Developers.com

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc hd2 lollipop htc hd2 android 5 custom rom htc hd2 xda developers
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google