Android 4.3, disponibil deja (neoficial) pe Samsung Galaxy S4

de Liviu Petrescu | 15 octombrie 2013

Utilizatorii de Samsung Galaxy S4 pot incerca deja noul Android 4.3 optimizat de firma sud-coreeana pentru Galaxy S4. Build-ul aproape final a ajuns online, iar cel oficial este asteptat prin operatorii telecom in urmatoarele saptamani.

Update-ul la Android Jelly Bean 4.3 pentru Samsung Galaxy S4 este un firmware creat special pentru versiunea GT-I9505 a smartphone-ului, cea comercializata in Europa. Noul firmware a fost lansat online de site-ul Sammmobile, care a lansat si prima varianta de Android 4.3 pentru Galaxy S4 in urma cu doua saptamani.

Cumpara de la Emag.ro Samsung Galaxy S4 si accesorii dedicate

Samsung Galaxy S4 Android 4.3

Utilizatorii de Samsung Galaxy S4 care vor sa testeze chiar acum noul build Android 4.3 ar trebui sa fie insa precauti, deoarece nu exista garantii ca update-ul firmware nu va crea probleme sau chiar vulnerabilitati, din moment ce nu este chiar versiunea finala.

Deocamdata, Samsung nu a avut nicio reactie la software-ul ajuns online, iar in mod oficial Android 4.3 pentru Samsung Galaxy S4 va fi trimis operatorilor telecom in aproximativ o saptamana sau doua.

Sursa: CNet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: galaxy s4 android 4 3 update galaxy s4 galaxy s4 jelly bean
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google