Adobe lanseaza o suita speciala pentru tablete

de Roxana Iorgulescu - Colaborator HIT.ro | 12 octombrie 2011

In Conferinta MAX, compania Adobe a prezentat sase aplicatii destinate tabletelor: Photoshop Touch, Collage, Debut, Ideas, Kuler si Proto.

Acestea formeaza o suita in centrul careia se regaseste Creative Cloud – noul serviciu lansat spre a marca debutul companiei intr-un sector din ce in ce mai plin de tentatii.


Potrivit declaratiilor oficiale, Adobe Creative Cloud reprezinta “o importanta initiativa a companiei, care va transforma in mod radical procesul crearii de continuri”.

Formula avansata de Adobe in acest context, pune la dispozitia utilizatorilor un instrument in masura sa ofere posibilitatea de stocare, vizualizare si sharing a propriilor lucrari realizate pe dispozitivele personale in matricea creative, utilizand un spatiu de 20GB.In ceea ce priveste noua suita, specialistii grupului apreciaza ca aceasta se situeaza la standardele impuse de “un nivel profesional in domeniul creativ”, facilitand fragmentarea imaginilor, editarea acestora, personalizarea, precum si accesul la alte optiuni, care mai de care mai spectaculoase.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google