7 trucuri pentru Windows 7

de Radu Eftimie | 21 noiembrie 2011

Toata lumea a cazut deja de acord: Windows 7 este un sistem de operare foarte bun de cum il scoti din "cutie". Cu alte cuvinte, in cazul ultimului sistem de operare de la Microsoft nu trebuie sa te apuci, dupa instalare, sa configurezi la nesfarsit niste parametri pentru a face OS-ul sa functioneze cum trebuie. Dar si in cazul Windows 7 exista o serie de trucuri care pot face sistemul de operare sa fie si mai rapid, prin urmare mai eficient. CNET recomanda aplicarea a 7 trucuri pentru Windows 7. Sa le urmarim impreuna.

Dezactivati Recycle Bin (bypass)

Daca nu sunteti siguri ca nu mai aveti nevoie de ceea ce stergeti din sistemul de operare (fisiere, foldere, etc.) atunci este bine sa lasati cosul de gunoi asa cum este presetat. Daca stiti bine ceea ce faceti si doriti ca Recycle Bin-ul sa nu mai colecteze tot "gunoiul", puteti sari peste el in doua moduri.

Primul este deja clasicul SHIFT+DEL si apoi SHIFT+ENTER pentru confirmarea stergerii permanente a fisierului selectat. Daca preferati sa dezactivati total cosul de gunoi, puteti recurge la alta solutie. Apasati click dreapta pe Recycle Bin, apoi click pe Properties. Selectati apoi drive-ul pentru care vreti sa dezactivati cosul de gunoi si ulterior selectati "Don't move files to the Recycle Bin. Remove files immediately when deleted." Apasati pe OK sau pe APPLY pentru a salva modificarea.

7 trucuri pentru  Windows 7


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google