3 alternative gratuite si universale la WhatsApp

de Liviu Petrescu | 21 februarie 2014

Achizitia WhatsApp de catre Facebook pentru suma de 19 miliarde de dolari nu este o veste buna pentru toata lumea. Aplicatia de mesagerie online ar putea pierde o parte dintre utilizatori, dar din fericire exista mai multe alternative gratuite si universale la WhatsApp.

Asa cum si Instagram a pierdut dintre utilizatori dupa ce a fost cumparat de Facebook, analistii se astepta la migrarea unor utilizatori WhatsApp catre alte servicii de mesagerie. Cei care nu sunt interesati de serviciul detinut de reteaua sociala cu un numar record de incalcari ale drepturilor utilizatorului pot insa folosi deja una dintre cele 3 alternative gratuite la WhatsApp, care permit comunicarea intre gadgeturi iOS, Android, Windows Phone si BlackBerry.

Kik

Cu peste 100 milioane de utilizatori, Kik s-a extins pe toate platformele mobile majore dupa debutul pe BlackBerry in 2009. Avantajul principal al aplicatiei Kik este faptul ca poate fi folosita chiar si de pe gadgeturile WiFi de catre utilizatori fara un numar de telefon mobil.

Kik


Citeste in continuare 1 2 3
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Citeste despre: alternative gratuite whatsapp aplicatii mobile mesagerie alternative facebook whatsapp
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google