100.000 de aplicatii pentru Android

de Cristina Enescu | 26 octombrie 2010

Magazinul de aplicatii al celor de la Google, Android Market tocmai a depasit pragul de 100.000 de aplicatii. Si nu pare sa se opreasca aici! Compania a facut anuntul printr-un mesaj postat pe unul din conturile de Twitter.

Dar Android Market se afla inca cu mult in urma magazinului Apple iOS, care contine peste 250.000 de aplicatii. Totusi, 100.000 de aplicatii intr-un timp atat de scurt este o realizare impresionanata.

In urma cu mai putin de un an, Android avea aproximativ 20.000 de aplicatii. Dar, dupa cum afirma si Andrew Kameka, de la unul din blogurile Android, 100 000+ reprezinta cel mai propabil cu 999.950 mai multe aplicatii decat vom avea vreodata nevoie.

“Exista o multime de aplicatii nefolositoare in Android Market – ca in orice alt magazine de aplicatii sau orice alt loc care vinde anumite produse – pe care nu le va descarca nimeni, niciodata”, a mai declarat acesta.

Totusi, acest numar reprezinta diversitatea pe care Android Market o pune la dispozitia utilizatorilor si anunta multe alte aplicatii noi.

Sursa: TG Daily  

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google