Ubisoft, atacata din nou de hackeri. Compania recomanda userilor schimbarea parolelor

de Redactia Hit | 3 iulie 2013

Dezvoltatorul de jocuri Ubisoft a anuntat ieri ca utilizatorii serviciilor sale ar trebui sa isi schimbe de urgenta parolele, in conditile in care compania a fost, din nou, tinta unor atacuri.

"Am descoperit de curand ca unul dintre site-urile noastre a fost exploatat pentru obtinerea accesului neautorizat la unele date din sistemele online. Unele informatii din baza de date au fost accesate de atacatori", se arata intr-un anunt al Ubisoft postat pe pagina oficiala de Facebook.

Producatorul de jocuri precizeaza insa ca informatiile legate de cardurile utilizatorilor nu au fost compromise, pentru ca Ubisoft nu stocheaza astfel de date.

Vestea proasta este ca utilizatorii ar trebui acum sa isi schimbe parolele de acces pentru serviciile online ale companiei.

Dupa cum stiti, nu este prima data cand reteaua online a Ubisoft intra in vizorul hackerilor. In 2010, Ubisoft a fost victima unui colectiv de hackeri care atacat reteaua companiei in semn de protest fata de impunerea de catre producator a obligativitatii gamerilor de a avea conexiune permanenta la internet pentru a se juca.

Sursa: Cnet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ubisoft retea hackeri serviciu online ubisoft atac ubisoft hackeri retea
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google