Suita Internet Security 2013 de la Kaspersky are un bug care blocheaza PC-urile

de Redactia Hit | 11 martie 2013

Suita de securitate a Kaspersly Lab, Internet Security 2013, are un bug care duce la blocarea sistemelor pe care este instalat software-ul. Din nefecire, vorbim despre o vulnerabilitate prin care sistemele care ruleaza software-ul de securitate si alte produse ale companiei amintite (si care au functionalitate firewall) pot fi atacate prin trimiterea unui pachet de date via IPv6.

Bug-ul a fost descoperit de Marc Heuse, cercetator in securitate informatica. Specialistul spune ca a notificat Kaspersky in ianuarie si februarie in legatura cu vulnerabilitatea, insa compania nu i-a trimis niciun raspuns, astfel incat cercetatorul a publicat informatia pentru a capta atentia.

Ulterior, Kaspersky a publicat un patch de securitate care poate fi obtinut de utilizatorii care il solicita. Kaspersky spune ca va publica in curand si un auto patch pentru a rezolva definitiv problema.

Suportul pentru IPv6 este activ by default pentru Windows Vista si versiunile mai noi ale sistemului de operare, dar si pentru multe distrubutii de Linux si Mac OS.

Sursa: PCWorld

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: kaspersky bug internet 2013 ipv6 kaspersky bug patch securitate internet security 2013 kaspersky internet security 2013
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google