Skut.ro livreaza in Romania cele mai avansate sisteme de supraveghere marca HiKVision

17 iunie 2014

Sistemele de supraveghere cu care politia coreeana monitorizeaza Seoul-ul si pe care londonezii le-au ales pentru supravegherea Stadionului Stamford Bridge pe care joaca Chelsea le gasesti acum si in Romania.

In era in care camerele de supraveghere devin o parte integrata a vietii de zi cu zi, utilitatea acestora nu mai poate fi contestata sau ignorata. Realitatea este aceea ca odata cu cresterea densitatii populatiei in mediile urbane creste si rata infractionalitatii, iar una dintre cele mai sigure si simple modalitati de protejare a spatiilor si bunurilor sunt sistemele de supraveghere. www.Skut.ro doreste sa devina o sursa online completa pentru toate nevoile de supraveghere, cu camere analogice sau IP, propunand toata gama de produse de la cele potrivite pentru locuinte, la cele complexe pentru spatii mari deschise sau cladiri cu multe etaje.

Garantia calitatii de HiKVision

www.Skut.ro va recomanda produsele HiKVision, liderul mondial in productia si distributia de CCTV, compania chineza fiind recunoscuta in lume pentru sistemele de supraveghere ce incorporeaza tehnologie de ultima ora.

In Corea de Sud, sistemele HiKVision sunt folosite de catre politie si in monitorizarea traficului din Seoul cu rezultate excelente. De asemenea, un sistem CCTV personalizat a fost dezvoltat pentru numeroase locatii importante din Marea Britanie precum clubul sportiv Chelsea sau primaria Hammersmith.

Este motivul pentru care www.Skut.ro a ales comercializarea acestor produse ce nu au nevoie de recomandari, calitatea vorbind de la sine. Se doreste astfel integrarea unor sisteme profesionale pe piata romaneasca pentru a stimula o crestere sanatoasa a interesului pentru sistemele de securitate dedicate rezidentelor, dar si a spatiilor comerciale sau companiilor.

Tipuri de supraveghere video disponibila pe Skut.ro

Site-ul pune accent in mod special pe comercializarea de sisteme de supraveghere video ultraperformante importate direct de la HiKVision, producatorul numarul unu de pe piata de profil. In categoriile disponibile pe site se urmareste acoperirea tuturor tipurilor de supraveghere si prezentarea unor sisteme flexibile, usor adaptabile sau integrabile in sisteme deja existente. Site-ul ofera toate tipurile de echipamente necesare pentru instalarea si functionarea unui sistem de monitorizare complet, analogic sau digital.

Camere supraveghere analogice - camerele de supraveghere analogice sunt varianta clasica de supraveghere, varianta care a demonstrat pe parcursul anilor ca functioneaza indeajuns de bine incat sa tina pasul cu tehnologiile mult mai noi. Avantajele acestor sisteme pornesc de la preturi mult mai acessibile, oferind in acelasi timp utilizatorilor o eficienta ridicata. Functionand impreuna cu DVR-uri stand alone de 4 pana la 32 de canale, solutiile analogice sunt potrivite atat pentru locuinte, cat si pentru spatii mari de supraveghere.

Camere supraveghere IP - camerele de supraveghere de tip IP sunt varful tehnologiei din momentul actual si permit o mai mare versatilitate a detaliilor legate de pozitionarea camerelor si conceperea unor sisteme personalizate. Calitatea imaginii, flexibilitatea NVR-urilor ce iau locul DVR-ului classic, fac din camerele IP cea mai practica solutie pentru monitorizarea spatiilor mari unde se poate profita pe deplin de posibilitatea de a schimba pozitia fiecarei camere in parte ori de cate ori este nevoie. Camerele IP ofera de asemenea posibilitatea de monitorizare de la distanta, prin intermediul internetului, sporind numarul de aplicatii la care acestea pot fi utilizate si aducand solutii dedicate pentru nevoi diverse.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google