Samsung va include antivirusul Lookout in suita de securitate Knox

de Liviu Petrescu | 5 septembrie 2013

Samsung a incheiat un parteneriat cu Lookout pentru a oferi cumparatorilor de smartphone-uri si tablete un antivirus Android puternic in suita de securitate Knox. Noua solutie de securitate se adreseaza segmentului business, unde siguranta datelor este extrem de importanta.

Lookout Mobile Security este unul dintre cei mai populari antivirusi pentru Android, iar compania planuieste sa lanseze in curand si servicii speciale enterprise, pe langa includerea produselor sale in pachetul Samsung Knox.

Lookout Android

Platforma Knox, dezvoltata de Samsung pentru securitate imbunatatita, a fost aprobata de Departamentul Apararii din SUA pentru folosirea si de catre personalul care lucreaza cu informatii clasificate. Antivirusul Lookout aduce inca un avantaj Samsung, in conditiile in care numarul amenintarilor informatice pentru utilizatorii de Android este in crestere.

Seful securitatii Android din cadrul Google nu crede insa ca utilizatorii platformei au nevoie de masuri de securitate speciale. "E vorba de un risc ce nici nu se compara cu cele din viata de zi cu zi", a declarat recent Adrian Ludwig, inginerul sef in cadrul departamentului Google pentru securitate Android.

Sursa: ZDNet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: antivirus android lookout samsung knox lookout lookout smartphone samsung
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google