(P) Cat costa un sistem de alarma profesional pentru casa ta?

1 aprilie 2014

Casa si familia sunt locul unde ne simtim cel mai bine. Aici gasim caldura, confortul si siguranta de care avem nevoie. Intotdeauna facem cele mai frumoase gesturi si eforturi pentru a le aduce membrilor familiei un zambet si o bucurie. Indiferent ca este un gest simplu sau un cadou scump, ele sunt persoanele cu adevarat importante din viata noastra. Privind totusi aspectele curente ale unei societati reci si imprevizibile, dorim sa va prezentam cateva solutii pentru a mentine spiritual cald, armonia si siguranta casei si familiei dumneavoastra.

Desi inca multa lume crede ca un sistem de alarma este accesibil doar persoanelor cu venituri mari, fie il considera un moft sau o tehnologie care nu le este neaparat necesara, dorim sa va aducem cateva argumente, sa prezentam cateva solutii profesionale si sa spargem mitul conform caruia sistemele de alarma sunt adresate doar catorva categorii de oameni.

De ce sa imi instalez un sistem de alarma?

Decizia finala este luata de fiecare dintre noi, insa ca specialisti in acest domeniu dorim sa va aducem la cunostinta cateva argumente:

  • Societatea in care traim este una imprevizibila si plina de oameni fara constiinta si simtul moralului. Este posibil sa fi fost sau sa fiti victima acestor categorii de oameni.
  • Organele de lege sunt ineficiente in multe situatii. Sa va dau un exemplu personal cand am fost pradat de hoti de masini. Mi s-a spart geamul, furat casetofonul si ca orice cetatean am apelat la organele de politie. Am pierdut o intreaga dimineata la sectie dand declaratii iar cazul a fost fara finalitate. De atunci prefer sa imi securizez bunurile si sa tin hotii la distanta.
  • Asigurarile pentru casa sau diferite bunuri sunt o solutie scumpa. Tehnologia va poate reduce anumite riscuri.
  • Un sistem de alarma si/sau un sistem de supraveghere video reprezinta o investitie pe termen lung.
  • Hotii sau raufacatorii au reticente in a actiona cand  vad astfel de echipamente instalate.
  • Instiintarea pe telefonul mobil sau un dispecerat in momentul producerii efractiei.
  • Atunci cand locuiti intr-un cartier rau blamat sau cunostinte de-ale dvs. au fost pagubite.
  • Este indicat sa prevenim decat sa ne confruntam cu neplacerile si pagubele cauzate.

Pentru a informa publicul referitor la aceasta tehnologie, producatorii principali din aceasta industrie sunt DSC, Cerber, Paradox, Jablotron. Recomandam instalarea a astfel de sisteme de alarma antiefractie si nu cele comercializate in supermarketuri care pot parea solutia optima la prima vedere.

Solutiile profesionale sunt variate si costul depinde in cea mai mare parte de locatia aleasa si inclusiv numarul de senzori care vor fi montati. De mentionat ca un sistem de alarma poate fi util si in cazul unor dezastre naturale (incendiu, fum, inundatie, temperatura) prin montarea senzorilor de fum, gaz, inundatie etc.

Astfel un sistem de alarma pentru o garsoniera sau un apartament pentru o camera pe sistemul antiefractie Cerber R31y-Sis incepe de la 342RON.

O solutie pentru un apartament cu 2 camere de la DSC ajunge undeva pe la 500RON cu sirena de interior sau o alta solutie kit Cerber C52 cu sirena de exterior undeva pe la 544RON.

Pentru un apartament cu 4 camere, o casa sau chiar o vila pretul pentru un sistem Ceber C62 cu 4 detectori de miscare ajunge undeva pe la 650RON.

Deoarece aceste produse sunt mai tehnice, Spy Shop va ofera consultanta gratuita si oferte personalizate pentru a incerca sa ne incadram in bugetul dvs. si pentru a va oferi cele mai eficiente solutii. Instalarea unui astel de sistem se poate face chiar de dvs. in baza documentatiei puse la dispozitie si a suportului tehnic prin telefon. Totusi la cerintele unor clientii acordam si instalare prin reteaua noastra de parteneri din toata tara.

Daca sunteti noi in acest domeniu va invit sa cititi mai multe despre ce presupune un sistem de alarma astfel incat sa va informati suficient cu privire la aceasta tehnologie.

Nu pot decat sa va urez o viata in siguranta alaturi de cei dragi. Va asteptam cu ganduri bune pentru sfaturile si ofertele potrivite pentru dvs!

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: sistem alarma profesional oferta sistem alarma camere de supraveghere sistem antiefractie
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google