O tehnologie pentru detectarea fisierelor malware arhivate a fost patentata. Vezi cum functioneaza

de Redactia Hit | 26 noiembrie 2013

Un sistem care ajuta la detectarea fisierelor malware modificate cu ajutorul programelor de arhivare sau de criptare neidentificate pana in prezent de catre cercetatori, a fost patentat in Statele Unite ale Americii de Kaspersky Lab.

Tehnologia este deja integrata in solutiile de securitate ale companiei, atat pentru utilizatori individuali, cat si pentru companii.

Programele de arhivare si programele de criptare (care pot fi considerate a fi tot un tip de utilitare de arhivare) creeaza un fisier care include o versiune a programului initial si codul necesar pentru a-l dezarhiva sau decripta.

Cumparati de la eMag solutii de securitate

(foto: techsrus)

Infractorii folosesc aceste instrumente pentru a modifica fisierele malware

Infractorii cibernetici folosesc aceste instrumente pentru a modifica fisierele malware, cu scopul de a face mai dificila detectarea acestora de catre solutiile de securitate. Aceasta tehnica le permite infractorilor sa modifice fisierele binare ale unui program pentru a se sustrage de la scanarea efectuata de solutiile de securitate.

Cititi mai mult despre "O tehnologie pentru detectarea fisierelor malware arhivate a fost patentata. Vezi cum functioneaza" pe Business24

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: malware kaspersky patent malware solutii securitate it virusi antivirusi
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google