Facebook testeaza o noua functie pentru Messenger: mesajele vocale, transformate automat in text

de Redactia Hit | 20 ianuarie 2015

Facebook testeaza o noua functie pentru aplicatia sa de mesagerie, Facebook Messenger, ce va permite transformarea automata a mesajelor audio in text.

Demararea testelor pentru noua functie a fost confirmata de catre David Marcus, vicepresedinte Facebook Messenger, cum altfel decat printr-o postare pe reteaua de socializare: "Oferim deja o facilitate care permite utilizatorilor sa trimita mesaje vocale prietenilor lor (quick voice message - n.r.), fara a fi nevoie sa scrieti un text. Astazi, vom lansa testarea pentru functia care va ajuta utilizatorii sa citeasca mesajele vocale primite, in loc sa le asculte", scrie David Marcus in postarea de pe Facebook.

Oficialul Facebook a precizat in mesajul postat pe reteaua de socializare ca testul include un numar redus de utilizatori, iar in cazul in care functia va fi bine primita, aceasta va deveni disponibila pentru toti utilizatorii retelei de socializare.

David Marcus mai scrie in postarea de pe Facebook ca principalul motiv pentru implementarea acestei noi caracteristici a Facebook Messenger va oferi mai multa intimitate utilizatorilor.

Sursa: DavidMarcus (Facebook)

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: facebook messenger voice to text message facebook nou afunctie messenger mesaje vocale facebook
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google