Evernote elimina suportul pentru Blackberry OS 7 si Playbook

de Redactia Hit | 21 ianuarie 2015

Serviciul bazat pe cloud, Evernote, a anuntat ca va opri suportul pentru terminalele Blackberry care ruleaza sistemului de operare OS 7 si pentru Blackberry Playbook, incepand cu luna februarie a acestui an.

Incetarea suportului Evernote pentru terminalele Blackberry mai vechi si pentru tableta Playbook va avea loc efectiv in data de 7 februarie, anunta compania.

Asta nu inseamna ca utilizatorii care au inca smartphone-uri Blackberry cu Blackberry OS 7 sau tableta Playbook nu vor mai putea folosi aplicatia, ci doar ca Evernote nu va mai publica update-uri ale software-ului.

Pe de alta parte, pentru posesorii de terminale mai vechi de la Blackberry poate fi un semn clar ca este timpul pentru un upgrade la un telefon din noua generatie a producatorului canadian.

Cum am testat recent un Blackberry Passport, noul varf de gama al canadienilor, si am fost impresionati inclusiv de sistemul de operare BB 10.3 chiar putem face o astfel de recomandare, cu precizarea ca exista pe piata inclusiv modele de Blackberry la preturi rezonabile (exemple ar fi Blackberry Z3 sau Q5).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: evernote blackberry suport blackberry os 7 evernote blackberry passport
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google