Bitdefender lanseaza o aplicatie anti-adware: Adware Removal Tool pentru PC

de Redactia Hit | 14 noiembrie 2014

Bitdefender lanseaza o aplicatie gratuita care sa protejeze utilizatorii de programe ce ii asalteaza cu reclame agresive, "Adware Removal Tool pentru PC".

"Noul soft imbunatateste experienta utilizatorilor pe Internet, ferindu-i de reclame online intruzive sau extensii de browser agasante. Pentru ca numarul de atacuri de tip malvertising este in crestere, Bitdefender Adware Removal Tool ofera si protectie completa impotriva programelor periculoase care pot pune stapanire pe calculatoare", sustine compania intr-un comunicat de presa.

Cum functioneaza?

Bitdefender Adware Removal Tool marcheaza o lista cu aplicatii periculoase precum Adware.SwiftBrowse, Adware.Plush si Adware.BrowseFox, dupa ce scaneaza calculatoarele.

Noua aplicatie de la Bitdefender sterge programele doar dupa acordul utilizatorilor.

Adware Removal Tool protejeaza utilizatorii si de software de tip Bundler sau Keylogger, care poate fura informatii confidentiale si cauza pierderi financiare. Programele de tip Aplication.Bundler trimit datele personale ale utilizatorilor, inclusiv geo-locatia, catre servere externe, in timp ce aplicatiile Keylogger pot fura informatii private precum parole si date bancare, spionand activitatea din browser.

Adware Removal Tool functioneaza pe orice calculator personal dotat cu Windows (XP sau o versiune mai noua), dar nu inlocuieste o solutie de securitate.

Adware Removal Tool poate fi descarcat de AICI

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Adware Removal Tool PC Adware Removal windows bitdefender Adware Removal Tool pentru PC
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google