Bitdefender BOX, prima solutie de securitate hardware a Bitdefender, se lanseaza in SUA

de Redactia Hit | 26 noiembrie 2014

Bitdefender a anuntat astazi dezvoltarea unui produs hardware unic in industrie, Bitdefender BOX, care va securiza atat calculatoarele, tabletele si terminalele smartphone, cat si smart TV-urile, frigiderele de ultima generatie, sistemele de iluminat sau sistemele de alarma conectate la Wi-Fi.

Bitdefender BOX este o combinatie de hardware si software, prezentata intr-o carcasa cu un design minimalist, care ofera protectie pentru toate lucrurile si persoanele care trec pragul unei case, potrivit unui comunicat de presa.

Gradul complex de protectie la nivel de retea previne orice tip de amenintare chiar dinainte de a ajunge pe dispozitivele inteligente. Totodata, Bitdefender BOX este dotat si cu tehnologii anti-furt, care previn pierderea sau furtul dispozitvelor, dar si functii de tune-up, care optimizeaza si actualizeaza sistemele de operare.

Cumparati de la eMag solutii de securitate Bitdefender

Compania romaneasca mai spune ca aloca pe piata din SUA un buget de promovare de peste 5 milioane de dolari, in primul an, pe acest produs, care va ajunge propriu-zis la clienti in ianuarie 2015.

Produsul va fi disponibil in prima faza doar pe piata americana, unde va putea fi pre-comandat de utilizatori incepand cu mijlocul lunii decembrie. Ulterior Bitdefender BOX va ajunge si in cateva tari din Europa de Vest.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: bitdefender box solutie hardware de securitate securizare hardware internet
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google