Aplicatia Yo primeste atentia cuvenita. Din partea hackerilor

de Radu Eftimie | 23 iunie 2014

Despre aplicatia de mare succes Yo nu prea mai sunt multe de spus. V-am spus deja care este parerea noastra despre "utilitatea" ei intr-un articol scris fara menajamente. Revenim acum asupra subiectului doar pentru ca Yo a intrat in atentia hackerilor, care au reusit deja sa sparga aplicatia. Apoi au trimis un email catre TechCrunch si si-au povestit aventura.

Un grup de studenti din Statele Unite sustine ca a reusit sa sparga "Yo", astfel incat se pot obtine numerele de telefon ale celor care trimit mesajele prin aplicatie, iar hackerii pot "spama" pe oricine, cu oricate mesaje ...Yo au chef. Mai mult, "hackerii" afirma ca "YO" poate fi inlocuit cu arice alt tip de text in mesajul trimis.

Studentii de la Universitatea de Tehnologie din Georgia, SUA, nu sunt singurii care experimenteaza pe seama aplicatiei YO. Un alt utilizator a reusit chiar sa mearga mai departe cu ingroparea YO. A folosit username-ul celebrului Elon Musk pentru a incerca sa pacaleasca alti utilizatori ca acesta le-ar fi trimis "Yo-uri". Iar pentru ca lucrurile sa fie si mai amuzante, chiar Elon Musk a fost indus in eroare si a crezut ca Jason Calacanis (un celebru antreprenos online) i-a trimis un ...Yo. Desigur, a fost doar o farsa pusa la cale de asa-numitii hackeri.

Dupa seria de "glume" la adresa YO, fondatorul companiei care sta in spatele aplicatiei a recunoscut oficial ca "exista cateva probleme de securitate" si ca programatorii se ocupa de eliminarea lor.

Sursa: TechCrunch

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: yo hacker aplicatie yo sparta farse Yo Elon Musk
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google