UTOK 700Q Satin - Review

de Redactie Hit.ro | 19 februarie 2014
Continut pachet comercial:

In pachetul comercial veti gasi un cablu USB, un cablu OTG pentru conectarea perifericelor sau a dongle-urilor 3G si incaratorul si un manual de utilizare. Tableta vine cu o folie de protectie pentru ecran aplicata deja.

Autonomie

Pe parte de autonommie, tableta putea sta un pic mai bine. Ne-am fi dorit ca Utok sa doteze si acest model cu un acumulator de 3000 mAh, regasit pe multe dintre device-urile de 7 inci ale producatorului, insa compania a decis sa foloseasca o baterie de 2500 mAh, cel mai probabil din considerente de cost. Autonomia este, in testul nostru, care implica rularea unui film fullHD cu luminozitate la jumatate, WiFi pornit si sunet la maximum pe casti, de 3 ore.

In conditii de utilizare moderata, tableta functioneaza in jur de 5-6 ore.

Utok aplica si pentru 700Q Satin extinderea gratuita a garantiei produsului la 5 ani. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati tableta in termen de 30 de zile de la achizitie, prin intermediul aplicatiei preinstalate "Garantie". De asemenea, Utok ofera inca doua aplicatii bonus pentru cumparatorii 700Q Satin: Elefant.ro, impreuna cu o suta de carti stocate pe device, si SeeNow, cu acces gratuit, pentru o luna de zile, la filme si emisiuni.

Utok 700Q Satin este o tableta cu un design interesant, dar care, asa cum spuneam la inceput, poate sa placa foarte mult sau sa nu placa deloc. Este de inteles, in conditiile in care Utok a ales pentru "cosmetizarea" produsului doua combinatii de culori mai putin intalnite in cazul tabletelor. Din punct de vedere al hardware-ului, nu avem ce reprosa device-ului, experienta de lucru fiind fluida cam in orice situatie. In concluzie, daca va doriti o tableta total iesita din comun din punct de vedere estetic, atunci Utok 700Q Satin poate fi o optiune.


Citeste in continuare 1 2 3 4
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: utok700Q Satin review specificatii Utok satin pret utok 700q satin tableta fashion
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google