UTOK 700Q Satin - Review

de Redactie Hit.ro | 19 februarie 2014
Design

Dupa cum spuneam, primul lucru care iti sare in ochi atunci cand vezi Utok 700Q Satin este finisajul ales de companie pentru carcasa spate a device-ului. Exista doua versiuni, una cu spate rosu metalizat si cealalta violet metalizat. Cromatica aleasa de companie pentru cele doua modele frapeaza in mod sigur, iar device-urile si-ar putea gasi loc in posetele unor domnisoare. Noi am primit in test versiunea mov si putem sa va spunem ca, in redactie, device-ul nu a trecut neobservat. Pe scurt, tableta place sau nu, nu exista cale de mijloc.

Partea frontala a tabletei nu se deosebeste prea mult de alte modele de 7 inci. Rama care incadreaza ecranul este alba, in timp ce spatele tabletei este de culoare mov. Imbinarea dintre capac si rama frontala este facuta de un bezel extrem de subtire, cromat si care da un plus de eleganta device-ului.

Toate butoanele fizice ale tabletei, Volum + / - si butonul Power, sunt pozitionate pe latura dreapta a device-ului, in timp ce latura stanga gazduieste slotul pentru expansiunea memoriei prin intermediul cardurilor MicroSD.

Pe latura superioara gasim mufa micro USB, pentru incarcare/conectare la PC, o iesire mini HDMI, un orificiu pentru resetarea device-ului in caz de blocare software si jack-ul audio de 3,5 mm.

Baza tabletei gazduieste microfonul.

Pe spatele Utok 700Q Satin veti gasi difuzorul, in partea de jos, sigla Utok si camera de 2MP.

Inca o camera VGA poate fi gasita pe partea frontala a device-ului, deasupra ecranului.

Tableta are o greutate de 265 grame si un profil slim de 9mm.


Citeste in continuare 1 2 3 4
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: utok700Q Satin review specificatii Utok satin pret utok 700q satin tableta fashion
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google