Test Nokia X. Android "made" in Finland

de Radu Eftimie | 10 iulie 2014
Ce ne place la Nokia X

Despre ce nu ne place la acest smartphone ati putut citi cam pe tot parcursul review-ului nostru. Sa vorbim un pic si despre calitatile device-ului, mai exact despre acele puncte pentru care ar merita sa dati banii pe el pentru ca este pretuit acum la aproximativ 450 lei sau sub aceast pret la oferte, daca le prindeti...

  • Design simplu, dar solid si finisaje de buna calitate
  • Ergonomie foarte buna data de liniile drepte ale carcasei: poate fi operat cu o singura mana fara efort.
  • Sunetul este foarte bun, atat in apeluri cat si in playback de muzica (la muzica, nu va asteptati la calitatea Walkman de la Sony sau Cowon, dar ...merge la pretul aminitit)
  • Pretul este foarte competitiv pe segmentul de smartphone entry-level (aproximativ 450 lei), mai ales ca avem de-a face, totusi, cu un mare brand (poate cel mai mare, la urma urmei, in instoria telefoniei mobile).

Nu vom trage o concluzie in cazul Nokia X, dar putem face o recomandare pentru cei care vor un smartphone Nokia cu Android. Daca sunteti dispusi sa cheltuiti cu aproximativ 200 de lei mai mult, adica vreo 650 de lei, asteptati sa apara pe piata Nokia X2, lansat deja oficial si care va deveni disponibil comercial in viitorul apropiat si in Romania. Hardware-ul Nokia X2 dubleaza performantele telefonului, ecranul este mai mare si probabil ca Nokia a rezolvat o serie de probleme pe care le-am semnalat in cazul Nokia X, in randurile de mai sus.

Video hands-on

Cum v-am promis la inceputul review-ului, aveti in continuare un hands-on cu NOKIA X in actiune. Puteti vedea meniurile, interfata si fluiditatea cu care se misca smartphone-ul finlandezilor etc. Concluziile va apartin. Asteptam comentariile voastre!

 


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: test nokia x android review video nokia x nokia x gameplay nokia android pareri
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google