Test Nokia X. Android "made" in Finland

de Radu Eftimie | 10 iulie 2014
Hardware

Nokia X ofera un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Play (MSM8225), adica un dual-core la 1GHz (nuclee Cortex A5). GPU-ul este un Adreno 203. Nokia X dual SIM dispune de doar 512MB RAM si 4GB spatiu intern de stocare din care aveti la dispozitie in jur de 1,7GB. La o asemenea dotare, nu se pune problema de pretentii. Nokia X a oferit cam atat cat ne asteptam, atat ca rezultate benchmark (pe care le aveti mai jos), cat si ca experienta reala de utilizare.

Am reusit sa instalam (prin intermediul unui magazin de aplicatii diferit de cel al Nokia) Real Racing 3, jocul pe care il preferam pentru testarea experientei de gaming pe device-urile mobile. Nu am avut surprize mari. Jocul poate fi rulat, insa veti avea parte de cateva laguri dar, per total, de un gameplay de ocazie, decent.

Dupa cum va spuneam si inainte, hardware-ul ofera exact ceea ce trebuie la acest nivel. Experienta este medie pe parte de gaming, iar pretentiile mari nu isi gasesc locul aici. Celelalte jocuri, mai putin solicitante, sunt rulate foarte bine, fara laguri. De altfel, nici nu credem ca cineva si-ar cumpara Nokia X ca device de gaming. Alte functii primeaza la el, iar una dintre ele este functia dual SIM.

Pentru iubitorii de cifre, iata rezultatele in AnTuTu X, Quadrant  si Vellamo:

AnTuTu

Quadrant

VELLAMO


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: test nokia x android review video nokia x nokia x gameplay nokia android pareri
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google