Samsung Galaxy S6 Review: aproape perfect

de Radu Eftimie | 25 mai 2015
Pachet comercial:

In cutie gasim smartphone-ul, incarcatorul, cablul de date, castile si ghidul de pornire rapida. Toate accesoriile oferite sunt de culoare alba. In pachet mai avem si agrafa speciala pentru scoaterea sertarului unde introducem nano SIM-ul.

Concluzii si pret:

Samsung Galaxy S6 poate fi numit un terminal mobil inteligent aproape complet. Nu ne hazardam sa spunem ca este cea mai buna alegere posibila de pe piata in momentul de fata, dar nici departe o astfel de afirmatie nu ne aflam. Ne-a impresionat atat prin design si calitatea materialelor utilizate de companie, cat si prin modul aproape ireprosabil in care functioneaza, indiferent de ceea ce vrei sa faci cu acest telefon. Autonomia este si ea foarte buna, desi la inceput aveam cateva indoieli ca o baterie de 2.550 mAh poate satisface cerintele unui ecran cu rezolutie foarte mare si procesorul puternic. Iar pe parte de fotografie si flmare poate fi recomandat utilizatorilor care vor sa plece in concediu si sa-si lase aparatul foto acasa. N-ar fi stricat si implementarea unui slot pentru carduri microSD, respectiv posibilitatea de expansiune a memoriei interne (mai ales ca filmarea UHD ocupa "ceva" spatiu). Pentru ca S6 este varful de gama al Samsung, nu vom spune ca este scump - se afla in aceeasi categorie de pret cu terminalele de top ale concurentei. In concluzie, putem spune ca Galaxy S6 este cel mai bine gandit smartphone din seria Galaxy de pana acum si, mai mult, se poate bate fara probleme pentru titlul de smartphone al anului 2015.

Samsung Galaxy S6 poate fi achizitionat al pretul de 3099 lei, cu o reducere de 100 de lei si bonus o baterie externa InfoTouch Solo de 10.000 mAh de la CEL.ro, in cadrul campaniei care se va incheia in aceasta seara la ora 24:00!


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy s6 review review hit ro galaxy S6 test galaxy S6
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google