Review monitor AOC Multi-touch 72 Series (23,6 inch)

de Radu Eftimie | 13 august 2014
COMPATIBILITATE

Windows 8 este sistemul de operare pentru care monitorul a primit certificare, insa asta nu inseamna ca daca nu aveti Windows 8 nu va puteti bucura de el. Functioneaza foarte bine si cu Windows 7 sau o distributie Linux compatibila. 

Cumparati de la eMag monitoare AOC

La monitor se poate conecta orice device care dispune de iesire HDMI sau miniHDMI. Daca vreti sa scapati de cabluri, puteti opta (separat si contra cost, evident), pentru un device de streaming si care conectat la monitor va poate afisa contentul de pe orice dispozitiv compatibil prin metoda OTA. Noi am testat AOC I2472PWHUT impreuna cu gadgetul E-Boda Full Stream, care poate face legatura intre smartphone, tableta, laptop etc. si monitor prin intermediul aplicatiei EZcast pentru iPhone si Android.

Am testat monitorul AOC realizand mirroring de pe un iPad, apoi conectand un smartphone cu Android prin EzCast via E-boda FullStream si, in cele din urma, conectand, prin cablu, un laptop cu Windows 8. Evident, experienta oferita de AOC I2472PWHUT in tandem cu Windows 8 este una excelenta.

Ecranul este bine calibrat pentru interactiune tactila, iar pentru cine isi doreste sa lucreze direct pe o astfel de suprafata, AOC I2472PWHUT poate fi solutia foarte buna. La cei 60 de cm diagonala si luminozitate destul de puternica lucrul pe ecranul tactil devine obositor, utilizatorul fiind nevoit sa stea relativ aproape de aparat. Folosit, insa, ca un monitor obisnuit, cu tastatura si mouse conectate, dimensiunea monitorului, claritatea imaginii si luminozitatea excelente devin un avantaj clar.

In mod cert, AOC I2472PWHUT nu este un monitor de gaming in sensul consacrat, timpul de raspuns de 5ms fiind, pentru gamerii pretentiosi, prea mare. Asta nu inseamna ca nu il puteti folosi pentru gaming de ocazie. Am rulat Bioshock 2, Dirt3 si Prototype iar monitorul se descurca excelent in orice situatie. Foarte important este faptul ca tastatura si mouse-ul se pot conecta direct la monitor (recomandat pe USB 3.0), cel putin atunci cand folositi Windows 8.

Vedeti in pagina urmatoare specificatiile complete ale AOC I2472PWHUT si concluzii


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review aoc touchscreen AOC I2472PWHUT monitor touchscreen test aoc 60 cm toichscreen review hit ro
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google