Review monitor AOC Multi-touch 72 Series (23,6 inch)

de Radu Eftimie | 13 august 2014
DESIGN SI CONSTRUCTIE

AOC I2472PWHUT Multitouch nu este cel mai subtire sau cel mai usor monitor pe care l-ai putea gasi la diagonala de 23,6 inch. Cantareste 6,4 Kg, ceea ce nu este tocmai putin, are un profil gros, raportat la monitoarele LED obisnuite, dar ofera o constructie care iti da sentimentul de robustete. Monitorul este foarte bine asamblat, iar de acest lucru iti dai seama in momentul in care incepi sa il repozitioneze pe spatiul de lucru in functie de nevoie. Standul, care este initial incorporat in monitor, se rabateaza si ofera subort pentru diferite unghiuri de lucru. Astfel, monitorul poate fi folosit in pozitie aproape verticala, atunci cand utilizati o tastatura si mouse, sau poate fi aproape adus la un unghi mic fata de suprafata orizontala a biroului, ceea ce ajuta atunci cand vreti sa manipulati fotografii sau pur si simplu sa desenati pe imensul ecran. Spuneam ca nu este cel mai subtire monitor.

Partea frontala a monitorului este dominata de ecranul imens de 60 cm, protejat de o rama destul de lata. Veti observa ca display-ul in sine are si el o incadratura de aproximativ 2 cm care permite interactiunea cu un sistem de operare precum Windows 8, care necesita slide din laterale pentru activarea charm bar, pentru schimbarea ecranelor de lucru sau pentru inchiderea aplicatiilor in mod rapid prin atingere. Rama superioara a monitorului gazduieste camera web fullHD pe care o puteti folosi cu aplicatii de tip Skype.

Cumparati de la eMag monitoare AOC

Tot pe partea frontala, pe marginea de jos, se gasesc cateva taste capacitive cu ajutorul carora se pot modifica parametri de functionare ai monitorului (de la volum si pana la setari avansate de imagine).

Pe aceeasi rama, centrata, se afla sigla AOC.

Pe latura din dreapta a monitorului ascunse spre spatele aparatului gasim doua mufe USB 3.0 si un micro USB 3.0.

In partea din spate, incadrate de standul rabatabil, se afla doua alte doua USB-uri, de aceasta data 2.0, doua intrari HDMI, VGA, jack-uri audio (casti si line-in) si mufa de alimentare.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review aoc touchscreen AOC I2472PWHUT monitor touchscreen test aoc 60 cm toichscreen review hit ro
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google