Review iTab Hallo 70 - tableta accesibila cu 3G si autonomie buna

de Redactia Hit | 22 ianuarie 2014
Design

iTab Hallo 70 nu iese foarte mult din tiparul de design al tabletelor de 7 inci, insa se remarca printr-o rama (laterala) indeajuns de mica pentru a permite sustinerea device-ului cu o mana, lucru util mai ales atunci cand tableta este folosita pe post de telefon.

Desigur, vorbim totusi despre o tableta cu display de 7 inci, asa ca dimensiunile depasesc conceptul de phablet. Cu alte cuvinte, nu va asteptati sa puteti opera tableta cu o singura mana, iar pentru apeluri ar fi ideal sa folositi device-ul cu un handsfree cu fir sau cu bluetooth.

iTab Hallo 70 este disponibila exclusiv in versiune alba de carcasa. Plasticul folosit este mat, iar tableta nu retine deloc amprente pe partea din spate.

Rama frontala care incadreaza display-ul tabletei gazduieste in partea de superioara casca dedicata functiei de telefonie, camera web si senzorii de reglare automata a luminozitatii, respectiv cel de proximitate, care inchide display-ul atunci cand tableta este pozitionata la ureche pentru apeluri.

Tot pe partea frontala gasim, in partea de jos, microfonul device-ului "ascuns" intr-o mica fanta.

Latura dreapta a tabletei gazduieste butoanele fizice de volum audio si cel de Power / standby.

Pe latura superioara gasim jack-ul audio de 3,5 mm pentru casti, iar la baza tabletei se afla mufa micro USB.

Pe spatele tabletei gasim difuzorul principal, camera foto de 1MP si, sub un capac pozitionat spre una dintre laturi, sloturile pentru micro SIM si cel pentru cardurile micro SD.

Per general, tableta este bine construita, iar materialele folosite sunt de calitate buna. iTab Hallo 70 are o greutate de 320 grame si o grosime de 9,9 mm.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review iTab Hallo 70 tableta ieftina 3g tableta telefon test itab hallo 70 oferta iTab Hallo 70
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google