Review iPhone 6 Plus - i se spune Goliat

de Radu Eftimie | 20 octombrie 2014
Cum stam cu ergonomia?

Apple a apelat la cateva trucuri pentru a minimiza efortul in utilizarea unui astfel de phablet.

La initierea setarilor aparatului, poti alege intre doua marimi de fonturi si icon-uri, tocmai pentru ca avem un display de 5,5 inch. Aici se vede atentia Apple atunci cand decide sa abordeze un alt segment de utilizatori.

De asemenea, dubla atingere a butonului Home aduce iconurile doar pe jumatatea inferioara a display-ului, astfel incat phablet-ul sa poata fi folosit cu o singura mana, o solutie ingenioasa si necesara, dar discutabila, pentru ca tot iti trebuie mainile lui Ghita Muresan ca sa ajungi cu degetele acolo unde intentionezi.

Asa cum am spus la inceput, este un aparat mare, raportat la ecranul de 5,5 inch. Vreti inca un argument? Samsung Galaxy Note 4, cu display de 5,7 inch, are o inaltime de 153,5mm, in timp ce iPhone 6, cu display mai mic, de 5,5 inch, are o inaltime de 158,1mm.

Pentru ca tinteste conceptul phablet, Apple a implementat in iPhone 6 Plus rotirea automata a ecranului in functie de cum pozitionati device-ul. Ne place ca se misca repede, display-ul se adapteaza la modul landscape sau portrait imediat ce inclini aparatul in pozitia dorita.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review iphone 6 plus iphone 6 plus review video iphone 6 plus pret iphone 6 plus
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google