Review iPhone 6 Plus - i se spune Goliat

de Radu Eftimie | 20 octombrie 2014
Calitate apeluri

 

Am folosit o cartela Orange. Am realizat convorbiri in Vodafone, Orange, RCS&RDS (sorry Telekom, n-am avut ocazia). In toate situatiile nu am intampinat niciun fel de problema audio (o fi de "vina" si HD Voice-ul Orange, nu stim sigur), am auzit si am fost auziti impecabil, indiferent de zgomotul de fond al mediului in care am vorbit. Pe parte de telefonie, din nou, nota zece!

In loc de concluzie:

Este inutil sa facem o recomandare de achizitie pentru iPhone 6 Plus. Are un pret pe care putini si-l permit, iar altii nu il considera justificat, raportat la un telefon mobil, oricat de inteligent ar fi el. De cealalta parte, exista userii care l-ar cumpara cu ochii inchisi si, credeti-ma, sunt multi (de altfel, e demonstrata treaba).

Cert este ca Apple a dat din nou lovitura de marketing cu noile modele de telefoane mobile ale companiei. Apple iPhone 6 se vinde ca painea calda (a devenit oficial cel mai bine vandut iPhone din istoria smartphone-urilor Apple), iar iPhone 6 Plus pare si mai cerut de catre consumatori decat "fratele" mai mic. La QuickMobile, pretul iPhone 6 Plus de 16GB 4G, versiunea alba (adica modelul testat de noi) este de 3.999 lei. Ce v-am recomanda noi este ca daca intr-adevar vreti sa cumparati un astfel de smartphone de la Apple, sa va orientati catre versiunea de 32GB. Costa mai mult, dar cum aplicatiile Apple sunt si ele imense in anumite cazuri, veti avea nevoie de spatiu.

Vreti totusi o concluzie a experientei oferite de iPhone 6 Plus in aceste cateva zile, cat timp l-am avut la dispozitie? Atunci spunem ca noul phablet al Apple nu ne-a dezamagit ca functionalitate nici macar o secunda, dar la partea de design avem ...mici retineri. Dar, daca ne gandim un pic la optimizarea specifica Apple, la ecosistemul de aplicatii si calitatea camereri foto, parca si acele mici retineri legate de design incep sa dispara. Pe scurt, ne place iPhone 6 Plus!


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review iphone 6 plus iphone 6 plus review video iphone 6 plus pret iphone 6 plus
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google