Review iPhone 6 Plus - i se spune Goliat

de Radu Eftimie | 20 octombrie 2014
Autonomie

Bateria iPhone 6 Plus este de 2.915 mAh si trebuie spus din start ca bate de departe ca performante bateria de pe iPhone 6 (4,7 inch), dupa cum chiar Apple publica in informatiile oficiale:

Insa, cel mai bun test de baterie este cel in care te "joci" cu telefonul pana cand dispare si ultima picatura de energie din baterie. Asa ca, am pornit telefonul 100% incarcat vineri (17 noiembrie) la ora 19.45 si am inceput configurarile. Am activat sim-ul, Wifi-ul (cu notificari activate si ele), am demarat descarcarile de aplicatii necesare din AppStore, am rulat teste benchmark, am realizat fotografii, am filmat, am instalat RealRacing3 si l-am rulat (vreo 15 minute), am vizionat un film (fullHD - streaming) de 1 ora si 55 de minute, am realizat convorbiri 45 de minute (cel putin, in diferite retele), am facut browsing o ora (atat 3G -4G-ul nu prea exista in locatia noastra- cat si Wifi), (evident, nu le-am facut pe toate intr-o zi, am mai intrat si noi, si telefonul, intr-un standby meritat :). Am primit avertismentul de baterie descarcata (20%) abia duminica (19 noiembrie), ora 16:20. In tot acest interval (vineri 17 noiembrie ora 19:45 - duminica 19 noiembrie ora 16:30), am chinuit iPhone 6 Plus "ca pe hotii de cai", l-am folosit intensiv, iar autonomia oferita de baterie ni se pare de-a dreptul excelenta. Da, in sfarsit, iPhone-ul Apple are si o baterie care nu este bataie de joc!

De precizat este ca filmul, rulat in sistem streaming (1,55 ore), cu luminozitatea la jumatate, sunet la 75% pe casti, a consumat fix 20% din baterie. Adica, daca vreti, puteti vedea cinci filme FullHD (de lung metraj - online) pe device.

Ar mai fi de spus ceva - in apeluri, consumul bateriei aproape ca nu se simte.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review iphone 6 plus iphone 6 plus review video iphone 6 plus pret iphone 6 plus
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google