Review iPhone 6 Plus - i se spune Goliat

de Radu Eftimie | 20 octombrie 2014

Este mare, i-am putea spune Goliat! Este din metal, este subtire, dar pare robust, are un display excelent, o camera foto foarte performanta si se numeste iPhone 6 Plus. Are si un pret la fel de mare, dar despre asta vorbim mai tarziu. iPhone 6 Plus (versiunea 16GB, pe alb) a ajuns in redactia HIT.ro in urma cu cateva zile si ne-am dedicat tot weekend-ul (si ceva in plus) realizarii unui review pentru "cel mai cel" iPhone de pana acum. Inainte sa incepem, va spunem ca unitatea de test ne-a fost pusa la dispozitie de catre QuickMobile.

Unboxing

Cutie - pachetul este alb, simplu, poate cel mai simplu ambalaj iPhone de pana acum, dar in tonul a ceea ce ne asteptam de la Apple.

In cutie gasim phablet-ul - nu ii vom spune smartphone decat daca nu avem de ales, pentru desi are 5,5 inch, este mai mare (cel putin pe inaltime, decat un Galaxy Note 4 (care are ecran de 5,7 inch). Mai avem incarcatorul (care vine prin QuickMobile cu un adaptor pentru prizele europene), castile Earpods, ambalate la radul lor in cutia proprie, si cablul de date/incarcare Lightning. Desi speculatiile vorbeau inainte de lansare despre un cablu cu mufa USB reversibila, iata ca nu este cazul. Mufa USB este clasica. Bineinteles, in pachet mai avem si stickerele Apple, ghidurile de pornire rapida si celebra agrafa pentru scoaterea sertarului unde introduci nano SIM-ul.

Vedeti un video unboxing in continuare (cu scuze pentru sharf-ul cu figuri tehnice...)


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review iphone 6 plus iphone 6 plus review video iphone 6 plus pret iphone 6 plus
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google