Review Utok i700 Ultra

de Radu Eftimie | 13 octombrie 2014
Autonomie

Utok i700 Ultra trece usor peste o zi de utilizare daca navighezi pe internet 60 minute, vizionezi clipuri 30 minute (full HD streaming) si te joci mai mult de o ora (plus standby-ul aferent).

Testul solicitant pentru baterie ne-a oferit o surpriza placuta: am apelat la VIDEO Playback full HD + WiFi pornit si actualizari / notificari - luminozitate la jumatate (ecranul este destul de luminos incat sa nu necesite mai mult pentru redarea unui clip de calitate), volum audio la maximum = aproape 5 ore, pana la avertismentul de baterie descarcata (cu 15% resurse). Tableta a mai functionat in regim normal (navigare internet, email, actualizari retele sociale etc.) inca aproximativ jumatate de ora.

Cu alte cuvinte, chiar daca bateria este de (doar) 3000 mAh, se pare ca optimizarea resurselor este foarte buna si ca timpul estimat de Utok in specificatiile pe hartie este depasit de utilizarea reala, lucru rar intalnit, dupa cum stiti.

In loc de concluzie: Trebuie sa recunoastem ca in timp am devenit destul de circumspecti atunci cand vine vorba despre produse, fie ele smartphones sau tablete, aduse pe piata de companii locale la preturi accesibile. Sau ieftine, daca vreti. Si, probabil, ati remarcat tendinta noastra de a oferi mai mult informatii seci, oficiale, despre astfel de produse, decat opinii clare. Asta pentru ca inca incercam sa ne facem o impresie asupra drumului pe care vor sa mearga companiile de la noi. De multe ori am ajuns la concluzia trista ca ieftin si mediocru sunt conceptele care stau la baza multor strategii locale de marketing. Din fericire, mai si gresim. Utok i700 Ultra este dovada (si nu singura) ca se pot face si device-uri cu pret foarte bun si performante neasteptate, nu doar gadgeturi ieftine si atat. Iar acest lucru ne bucura.

Utok i700 Ultra ne-a surprins in mod placut si consideram ca este unul dintre device-urile pe care le putem recomanda pentru achizitie, fara rezerve.


Citeste in continuare 1 2 3
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review utok i700 ultra pret utok i700 ultra specificatii utok i700 ultra
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google