Review Utok i700 Ultra

de Radu Eftimie | 13 octombrie 2014
Design

Pe parte de design nu au fost aduse schimbari. Tableta de 7 inch ofera aceleasi elemente estetice ca si generatia i700.

Toate butoanele fizice si mufele tabletei se afla pe rama superioara.

Pe spate gasim grila difuzorului, camera foto (din pacate de 2MP, am fi vrut un 5MP) si logo-urile Utok si Intel.

Desi nu se vad la prima privire, evolutiile le veti descoperi in interiorul tabletei si in experienta de utilizare.

Utok i700 Ultra are urmatoarele dimensiuni: 190x108x9.2mm; si cantareste 252 grame.

Ecranul Utok i700 Ultra ofera o rezolutie de 1024x600 pixeli, ca si prima generatie i700, insa display-ul beneficiaza acum de tehnologie IPS, pentru unghiuri de vizualizare largi.

Procesorul este tot Intel Atom Z2520, dual-core tactat la 1,2 GHZ, insa in cazul i700 Ultra acesta este ajutat de 2GB RAM (fata de 1GB RAM pe i700). Important este si cipul video cu opt nuclee PowerVR care "duce", fara probleme, jocuri pretentioase.

De asemenea, spatiul de stocare a fost dublat, 16GB intern fata de 8GB. Bateria este de 3000 mAh si se descurca de minune cu hardware-ul pe care trebuie sa il sustina, dupa cum am aflat testand autonomia atat in regim normal de functionare, cat si prin "fortarea" tabletei (revenim asupra acestui aspect in paginile urmatoare).

Pentru cei care pun accent pe rezultatele obtinute de device-uri in testele benchmark, aveti in continuare cateva astfel de date (Quadrant, AnTuTu si Vellamo)

Quadrant

AnTuTu

Vellamo

Pe scurt, specificatiile sunt foarte bune pentru segmentul de cost din care face parte tableta celor de la Utok. Utok i700 Ultra poate fi achizitionata, momentan de la Flanco, la un pret de 359,9 lei.

In jocuri solicitante, tableta se incalzeste, insa in limite absolut normale.

Despre software nu sunt foarte multe de spus. Tableta ruleaza Android 4.4 KitKat si vine la pachet cu aplicatiile deja consacrate Utok - Zonga, Seenow, Elefant Reader, Getlokal. Un lucru de apreciat este ca interfata este, ca de obicei, curata, iar bloatware-ul nu abunda.


Citeste in continuare 1 2 3
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review utok i700 ultra pret utok i700 ultra specificatii utok i700 ultra
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google