Review Utok i700 Ultra

de Radu Eftimie | 13 octombrie 2014

Utok a lansat comercial, astazi, noua sa tableta UTOK i700 Ultra, practic un upgrade mai mult decat necesar pentru relativ recent propusa tableta Utok i700, care iesea in evidenta printr-un singur element: pretul mic. Compania ne-a pus la dispozitie inainte de lansarea oficiala o unitate de test i700 Ultra, asa ca am avut timpul necesar realizarii unui review pe care vi-l prezentam chiar acum.

Specificatii Utok i700 Ultra

Noua Utok i700 Ultra aproape ca dubleaza specificatiile i700, prima tableta a Utok ce inglobeaza un procesor Intel, insa pretul se pastreaza in limita accesibila: 359 lei in oferta Flanco si 399 lei pret de lista.

Fata de i700, la i700 Ultra evolutia hardware se impunea in mod clar, de la memoria RAM, display si spatiu de stocare si pana la autonomie. Este bine ca Utok s-a miscat atat de repede si a reusit, dupa cum veti vedea in continuare, sa propuna o tableta cu procesor de calitate pe care o poti folosi pe durata unei zile intregi de lucru si care ofera si o experienta mai buna decat ne-am fi asteptat in targetul de pret al produsului.

In cutie veti gasi incarcatorul, un cablu de date, un adaptor OTG (pentru conectarea perifericelor sau a stick-urilor de memorie) si ghidurile de utilizare.


Citeste in continuare 1 2 3
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review utok i700 ultra pret utok i700 ultra specificatii utok i700 ultra
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google