Review Utok i1000: Intel inside, aluminiu outside

de Radu Eftimie | 23 octombrie 2014
Autonomie este foarte buna

Utok i1000 vine cu o baterie de 6000 mAh ce asigura un timp de lucru de 5 ore, potrivit datelor oficiale ale producatorului. In utilizarea de zi cu zi am fost surprinsi de autonomia mult mai mare oferita de tableta.

Iata ce releva si testele noastre de autonomie:

Baterie full ora 13:45 (marti) - inceput de testare a autonomiei: luminozitate la jumatate; Wi-Fi pornit aproape tot timpul cu actualizari de email si retele sociale; rulare teste benchmark (AnTuTu, Quadrant si Vellamo); instalare si rulare Real Racing 3; navigare pe net; rulare clipuri Youtube (si stand-by-ul de rigoare). La ora 21.45, bateria tabletei arata inca 75%. Dupa vizionarea unui film HD pe Youtube cu o durata de o ora si 33 de minute, bateria a ajuns la 53%!

Consumul este foarte bine optimizat. Lasata in standby peste noapte, tableta a ramas la nivelul de baterie de 53%. Apreciem ca pe site-ul Utok compania a scris in dreptul autonomiei "timp de aČ™teptare  pana la 5 ore", dar de aceasta data puteau sa fie mai putin precauti :) pentru ca bateria de 6000 mAh este mult mai puternica decat poti deduce din prezentarea oficiala.

Dupa cum era de asteptat, tableta consuma cel mai mult in gaming. Jumatate de ora de Real Racing 3 (cu WiFi pornit) a adus bateria de la nivelul de 53% la nivelul de 37% (oricum am pune problema, consumul nu este excesiv). Cam 10 minute de browsing mai consuma 4% din baterie. Pe de alta parte, tableta nu se incalzeste aproape deloc (lucru surprinzator, mai ales cand vorbim despre jocuri cu cerinte mari de procesare grafica).

La final (miercuri ora 19:00) utilizata destul de intensiv, bateria Utok i1000 a rezistat o zi si 43 de minute pana la avertismentul de 15% energie ramasa.

Datele de utilizare si consum prezentate mai sus reprezinta autonomia oferita de Utok i1000 la un singur ciclu de incarcare.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: utok i1000 review test tableta intel utok pret utok i1000 intel baterie utok i1000
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google