Review Utok i1000: Intel inside, aluminiu outside

de Radu Eftimie | 23 octombrie 2014
Design

Estetic vorbind, Utok i1000 nu se desprinde foarte mult de designul traditional al tabletelor de 10 Inch, cu precizarea ca tableta de fata ofera bezeluri laterale inguste, ceea ce o apropie de aspectul generatiilor moderne ale unor branduri straine consacrate.

De remarcat este ca spatele tabletei este din aluminiu, ceea ce confera device-ului un aspect general rafinat.

Tinuta in mod portret, tableta pare un pic inalta in comparatie cu alte device-uri similare, insa asta se datoreaza, dupa cum spuneam anterior, si marginilor mai inguste care incadreaza ecranul.

Partea frontala a tabletei este ocupata in mare masura de ecran, nu avem butoane fizice pe fata, ci doar camera frontala de 0,3MP.

Pe latura dreapta gasim, sus, butonul de power/stand-by si butoanele de control pentru volumul audio. Pe aceeasi latura, asezat central, se afla slotul pentru carduri microSD, iar ceva mai jos gasim un mic orificiu, care este microfonul tabletei.

Baza Utok i1000 este curata, la fel si latura stanga.

Latura superioara gazduieste jack-ul audio de 3,5mm si mufa de incarcare si transfer fisiere microUSB.

Dupa cum va spuneam, spatele tabletei este din aluminiu. Aici gasim camera principala de 2MP si doua grile care acopera difuzoarele tabletei. Evident, tot pe spate se afla si logo-ul Utok si cel al corporatiei Intel.

Dimensiunile i1000 sunt de 260,6mm x 160,2mm, iar grosimea 8,8mm. Greutatea Utok i1000 este de 590 grame.

Display

Display-ul Utok i1000, cu rezolutie HD, este foarte responsiv, iar navigarea prin meniuri, galeria foto si prin Google Play este foarte fluenta. Pare a fi unul dintre cele mai responsive ecrane de Utok de pana acum. De asemenea, luminozitatea ecranului este foarte buna chiar si la nivelul minim, setare la care veti apela, in mod sigur, in multe cazuri. Desigur, tehnologia IPS isi face si ea simtita prezenta prin unghiuri mari de vizualizare.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: utok i1000 review test tableta intel utok pret utok i1000 intel baterie utok i1000
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google