Review Utok Hello 7K: un "phablet" surprinzator de bun

de Redactia Hit | 6 martie 2015
Autonomia este foarte buna

Pentru o tableta cu functie de telefonie si pe care am folosit-o in teste ca atare, respectiv am facut apeluri si am fost apelati, Hello 7K se comporta peste asteptari.

Am folosit doua scenarii pentru testarea bateriei. Primul scenariu este cel de utilizare mixta - am instalat si rulat testele benchmark, am instalat si rulat Real Racing 3 si ne-am jucat in jur de 30 de minute, am rulat timp de 20 minute clipuri YouTube HD, am facut browsing timp de 15 minute, am vorbit la telefon timp de 30 de minute + plus butonatul inevitabil pentru setari. Cu tot standby-ul aferent (WiFi activat sau date 3G permanent), luminozitate setata la nivel mediu, in utilizare mixta am obtinut 17 ore si 30 de minute (!) pana la avertismentul de baterie de 15%. Trebuie sa spunem ca rezultatul este unul peste asteptari.

Al doilea scenariu este strict realizat pe parte de redare video. Am rulat filme si clipuri HD pe Youtube (evident, cu functia WiFi activata) cu luminozitate la maximum si am obtinut doua ore si 18 minute pana la aparitia avertismentului de baterie descarcata - 15%.

Daca rulati un film HD stocat local, la luminozitate medie (credeti-ne, indoor nu aveti nevoie de luminozitate mai mare pentru display) si fara WiFi activat, puteti obtine lejer peste 4 ore de autonomie Video-playback.

Concluzie:

Utok Hello 7K are un pret de 599 de lei pe site-ul companiei. In acest cost primiti si un card microSD (CLS10) de 8GB, cadou si Bonus o suta de carti in format electronic pentru - Elefant reader, si un abonament de o luna de  (TV + Filme) pe Seenow.

Asa cum spuneam la inceput, pe piata exista deja produse similare tabletei de la Utok, insa nu neaparat mai bune, ci doar concurente. Hello 7K ne-a placut si nu vedem niciun motiv pentru a nu recomanda noul produs al companiei romanesti.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review utok hello 7K test hit ro utok pareri utok hello 7k review hit ro
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google