Review Utok 5008 - smartphone octa-core la 999 lei

de Redactia Hit | 23 iulie 2014
Autonomie

In testul Video playback (rulare permanenta film fullHD cu luminozitate la maximum) Utok 5008 a stat in picioare doua ore si 38 de minute (avertisment de baterie descarcata 15%). Se putea si mai bine, insa trebuie tinut cont de faptul ca am folosit ecranul la capacitate maxima pe toata durata rularii filmului.

In regim dual SIM activ cu actualizari pornite pentru conturi de socializare si email-uri, 20 de minute de gaming, o ora de ascultat muzica, realizat cateva fotografii si apeluri in jur de 30 de minute, vizionare clipuri Youtube 20 de minute smartphone-ul acopera o zi de utilizare. Daca userul este unul care nu se desprinde de telefon, s-ar putea ca bateria de 2500 mAh sa nu satisfaca cerintele, cel putin in regim dual SIM cu actualizarile setate pe automat. Este clar ca grosimea generala a aparatului de doar 7,1 mm a impus o solutie de compromis pentru baterie care, la 2500 mAh trebuie sa sustina un procesor octa-core (chiar daca vorbim opt nuclee reale care intervin in functie de necesitatile de procesare) si un display HD destul de luminos.

Ce ne-a surprins este faptul ca bateria nu se consuma deloc in standby (l-am lasat la 80% baterie seara si l-am gasit la acelasi nivel de 80% dimineata).


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: utok 5008 revire test utok 5008 procesor octa core utok smartphone performant romania
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google