Review Utok 5008 - smartphone octa-core la 999 lei

de Redactia Hit | 23 iulie 2014
Design

Daca va plac device-urile cu design simplu sau, am indrazni sa spunem, chiar sobru, atunci Utok 5008 poate fi incadrat in aceasta categorie. Carcasa este neagra integral si doar logo-ul UTOK, destul de mic si pozitionat pe capacul de pe spatele device-ului, ni-l identifica. Ne place faptul ca Utok ales sa nu complice lucrurile si sa prezinte consumatorilor un smartphone ce ofera o oarecare eleganta. Ceea ce atrage in mod automat atunci cand puneti mana pe device, este grosimea de doar 7,1 mm a aparatului.

Este slim in adevaratul sens al cuvantului si are o greutate ideala pentru dimensiunile generale. Cu alte cuvinte, se simte foarte bine in mana, mai ales ca spatele terminalului este din plastic mat care ofera aderenta buna.

Pe partea frontala, sub ecranul de 5 inch, veti gasi trei butoane sensibile la atingere, Menu, Home si Back.

In partea de sus a ecranului avem casca pentru convorbiri, senzorul ce regleaza automat luminozitatea ecranului (in cazul in care este activata optiunea) in functie de mediul in care folositi telefonul, senzorul de proximitate camera frontala de 5MP si un LED care notifica intermitent rosu in cazul in care aveti notificari sau daca bateria smartphone-ului este descarcata sub limita de 15%.

Latura dreapta a telefonului gazduieste butonul Power / StandBy.

Pe latura stanga a aparatului gasim butoanele pentru volum.

Baza terminalului adaposteste mufa microUSB.

Latura superioara dezvaluie mufa audio standard de 3,5 mm.

Pe spatele Utok 5008 gasim camera foto de 8MP si blitul LED, iar in partea de jos difuzorul principal al smartphone-ului.

Sub capacul din plastic ce acopera bateria veti gasi cele doua sloturi pentru SIM-uri (unul micro SIM, iar celalalt pentru SIM normal) si slotul pentru cardurile microSD.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: utok 5008 revire test utok 5008 procesor octa core utok smartphone performant romania
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google