Review Sony SmartWatch 3: un pas inainte

de Redactia Hit | 26 noiembrie 2014

Am testat recent Motorola Moto 360, ceasul inteligent de la Motorola, care, in ciuda aspectului premium, a primit de la noi multe bile negre. Astazi, a venit randul Sony SmartWatch 3. Am testat ceasul, iar in continuare gasiti impresiile pe care ni le-a lasat device-ul.

Inainte de review-ul propriu-zis, le multumim celor de la CEL.RO pentru ca ne-au pus la dispozitie o unitate de test!

Sony Smartwatch 3 vs. Motorola Moto 360

Nu incepem fara motiv acest review pentru ceasul Sony cu o comparatie cu Moto 360. Exista cateva diferente majore intre cele doua device-uri, pentru ca targeteaza un public diferit, desi ca functionalitate se aseamana foarte mult. Moto 360 se vrea un device premium si, cel putin la capitolul design, isi atinge acest scop, are corp metalic, un ecran rotund care redeseneaza practic cadranul traditional, dispune de o curea de piele de foarte buna calitate, dar este scump si ofera o autonomie extrem de redusa.

De cealalta parte, Sony SmartWatch 3 tinteste un public cu gusturi mai ...sport, am putea spune, sau un public mai pragmatic. Sony puncteaza cu primul smartwatch dotat cu GPS. Corpul gadgetului este imbracat in cauciuc dur, ecranul este patrat, cureaua este una tot din plastic cauciucat, cu un sistem de prindere de tip clips. Sony Smartwatch 3 este mai ieftin decat Moto 360 si ofera o autonomie mai mult decat rezonabila pentru un astfel de gadget (nu dezamageste la acest capitol).


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review Sony Smartwatch 3 sony smartwatch pret test Sony Smartwatch 3 android wear sony
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google